Arnold Appelman

Arnold Appelman is sinds 2005 werkzaam in de advocatuur. Hij heeft zich vanaf het eerste moment volledig toegelegd op alles wat met het mededingingsrecht, het aanbestedingsrecht, het staatssteunrecht en de Wet Markt & Overheid te maken heeft. Door de jaren heen heeft hij veel kennis en ervaring op deze rechtsgebieden opgedaan.

Arnold mag vele overheden, semi-overheden, onderwijsinstellingen en bedrijven tot zijn cliƫnten rekenen. Speciale aandachtsgebieden binnen zijn praktijk zijn circulariteit, personenvervoer, onderwijs en zorg. Dat neemt niet weg dat buiten deze gebieden Arnold ook over veel ervaring beschikt.

Naast zijn werk als advocaat, verzorgt Arnold met grote regelmaat lezingen, workshops en presentaties over allerhande onderwerpen die te maken hebben met het mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, staatssteunrecht en de Wet Markt & Overheid. Daarnaast is hij een van de vaste auteurs van de kennisbank VIND Inkoop en Aanbesteding en publiceert hij regelmatig in juridische vaktijdschriften.

Arnold is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten ingeschreven op de volgende rechtsgebieden:

  • Mededingsrecht
  • Aanbestedingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.